Raindrop massage

Raindrop Technique

De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is.

De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en langs de ruggenwervelkolom.

De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.

Meer balans en ontspanning

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen.

De massage techniek is in Nederland relatief onbekend, maar in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is dit al jaren een ervaring voor veel mensen ongeacht leeftijd en behoefte.

Het is een uitkomst voor cliënten met rugklachten aan wie normaal gesproken geen massage (of manipulatietechniek) gegeven mag worden!

Iedereen zal de Raindrop Technique anders ervaren, afhankelijk van zijn of haar lichaam. Ontvangers kunnen vermoeidheid ervaren, meer energie, emotionele release, of andere effecten op korte termijn.

Waardevol voor de algehele gezondheid

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.

Tijdens de massage lig je  eerst op je rug en worden de vitaflex punten in de voet behandeld.
Halverwege draai je op de buik en worden de oliën op de ruggenwervel gedruppeld.

Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld wordt  o.a. vitaflex toegepast, die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Massage technieken

Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De massage duurt van begin tot het einde 1 uur. De oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Plan de rest van de dag weinig in en drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen. De kosten van een behandeling is 75 euro.

De kalmerende sensatie van “Raindrops” stimuleert het lichaam door middel van het aanbrengen van deze 9 essentiële oliën:

Valor: Balanceert je op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau wanneer je het aanbrengt op je schouders en onder je voeten. Hij wordt ook wel “chiropracter in een potje genoemd”. Het is niet voor niks de eerste olie in de Raindrop Techniek die gerbuikt wordt.

Oregano:  De voordelen van oregano gaan verder dan koken. Het bevat van nature voorkomende bestanddelen van carvacrol. Een krachtige antioxidant die het afweersysteem stimuleert

Tijm: Is opwekkend en goed voor de concentratie. Door het onder de voeten aan te brengen kan de olie helpen voor ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

 

Basilicum: Deze olie ontspant de spieren en bestrijdt mentale vermoeidheid.

 

Cypress: Creeert een gevoel van veiligheid. Werkt aardend en helpt met helen van emoties

 

Wintergreen: Heeft een verzachtende werking op de spieren en botten. Stimuleert mentaal en verhoogd het bewustzijn van het zintuigenstelsel.

  

Marjolein: Is een belangrijke olie in de Raindrop Techniek. Het is gunstig bij spanningen. Het ontspant de spieren na inspanning.

Aroma Siez: Deze olie is rustgevend voor het hoofd, de nek en vermoeide voeten. Mentaal en emotioneel gezien helpt deze olie je bij het loslaten van spanningen in lichaam en geest.

Pepermunt: Deze olie bevordert dat de andere olieen beter worden opgenomen. Het stimuleert en ondersteunt de spieren om te kalmeren en is verkoelend en verfrissend voor de huid.

Wil je van deze heerlijke massage genieten?